tirsdag den 12. juni 2012

Så er der klippet i de nye elefanter..... Avesjov knickers..

Aftenen i går gik med at klippe lidt i de nye sengesæt, ja jeg kunne da slet ikke vente, måtte i gang med det samme. De er bare så skønne og der fløj en del mails mellem Mette og jeg, om de lækre elefanter.

I første omgang er det blevet til et par skønne solgule knickers med de gule elefanter til Karen, samt et par mørkeblå med de lyseblå elefanter til Storm, men der er selvfølgelig flere på vej, og man er også velkommen til at bestille, de laves præcis som du ønsker det, og der er frit valg mht. lommer, kantebånd og rib. Prisen er - 199 kr. for str. 50 - 98 og 249 kr. for str. 104 - 146.

Storm har allerede indviet sine og har dem på i dagpleje, nåede ikke lige at tage billeder i morges, så de må komme senere. Nu glæder jeg mig til at klippe og kreere videre i eftermiddag, og selvfølgelig i weekenden.12 kommentarer:

 1. Siger lige uhm uhm igen igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik, og Karen bliver da super lækker i dem, en rigtig solstråle:-)

   Slet
 2. Suk, de gule er liiige Isabels farve, så skønne:)
  Glæder mig til de søde elefanter dukker op.
  Kh Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøn farve og den står rigtig godt til de gule elefanter.

   Slet
 3. Ihhhhh hvor er de bare fine, hvor har du mønstret fra, har du selv lavet det? Kunne nemlig vildt godt tænke mig, at sy sådan et par:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg konstruerer alle vores Avesjov mønstre selv:-, ud fra et grundmønster hvor jeg har længde og taljemål, så tegner jeg resten selv.

   Slet
 4. Hvor er de bare ultra fede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tænkte nok de ville falde lige i din smag, det er jo en af ynglingsfarverne.

   Slet
 5. Hvor er de skønne Tamra:) må jeg spørger hvad det er man bruger til kantbånd? Er det alm stof?
  Jo jeg er vist lidt bagud i Blogland på de forskellige indlæg:D

  SvarSlet
 6. Hej Vicki. Jeg bruger helt alm. skråbånd/kantebånd helst den dyre slags (i metermål), da det holder pænest i vask. Man kan også bruge rib, det har jeg gjort når jeg ikke kan få i den rigtige farve, men det bliver lidt mere klodset i udseendet:-)

  Du skriver bare hvis du skal have hjælp:-)

  SvarSlet