mandag den 18. juni 2012

Symaskinen gløder....

Herhjemme gløder symaskinen og computeren på skift, der bliver lavet årsplaner til den helt store guldmedalje, jeg vil jo gerne nå så langt som muligt inden ferien. Hvad angår symaskinen, ryger der masser af Avesjovkreationer igennem, vi er ved at være rigtigt godt med på sommerkreationer, men der er dog flere under vejs, blandt andet er der shorts i flere variationer, lidt kjoler og sommerhatte på vej, men tiden skal jo også lige være der.

Her er de knickers der er blevet færdige i løbet af weekenden, man kan selvfølgelig bestille farver og kombinationer efter ønske. For str. og priser se mere her hos Mette.
3 kommentarer:

 1. Hej Tamra, tak for din hilsen på min "ydmyge" blog. Min store søn ønsker sig Smølfe sengetøj, men oh skræk hvis det blir noget nyt trash fra BR. Hvor smølfer I gode bloggere alt det fine Smølfe stof henne.??? Hilsen Maiken

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du købt elefantsengetøj:-), hvis ja er det ikke bare lækkert i kvalitet:-)

   Slet
 2. He he ja der kan man jo sagtens forstå ham. Den helt store smølfepusher her på blogger må være min kære kompagnon Mette (Kirkesjov), det er derfra jeg har det meste. Hun har en smølfeshop på sin blog www.Kirkesjov.blogspot.com. Men skriv en mail til hende for hun har mere en det der ligger i shoppen. Hvis ikke Mette har, så skriv bare igen jeg har et par andre bud måske, men Mette plejer at have rimelige priser:-)

  SvarSlet