mandag den 18. marts 2013

Skønne påskeæg

Se lige nogle skønne påskeæg min. 2. Klasse har kreeret i dag:-)....

Hækleprojektet igang....

Så er jeg så småt kommet igang med mit nye projekt, det skulle gerne ende med at blive et dejligt blødt babytæppe. Det bliver lidt a la dem jeg har lavet til hende her og hende her, men denne gang bliver det i dejligt blødt babyuld istedet for den lidt tykkere uld.

Glæder mig til at vise resultatet frem...


søndag den 17. marts 2013

Skønne nye kopper...

Jeg har idag fået disse skønne, skønne kopper SuperLiving, og jeg elsker dem.

De er simpelthen for smukke til at stille ind i skabet og tage frem indimellem, så har lige sat lidt téte a téte til at pynte i dem i vindueskarmen.

Det er søde Mette der har sørget for de er kommet hjem til mig, og de kan købes i Designkartellet i Brønshøj eller man kan sende Mette en mail på Mettekirkeskovjensen@gmail.com.

Ny omgang Avesjov retrovattæpper på vej..,

Så har Mette og jeg endnu engang været i gang med at udvælge smukke betræk, og det varer ikke længe før en ny omgang Avesjov retrovattæpper er klar, så hold øje på Insta, her på bloggen og hos Mette...

lørdag den 16. marts 2013

Endnu et hækleprojekt ...

Så er der købt lækker blødt babyuld til endnu et hækleprojekt, glæder mig til at komme i gang og vise mere...

Forår i stuen...

Når nu ikke foråret vil komme uden for, ja de taler om en snestorm, så må man jo bringe det indenfor.

For en lille uges tid siden tog jeg lidt grene fra mit mirabeltræ ind i en vase, og i så jeg så de første hvide knopper og i da står de i fuld flor. Det er lige til at blive glad af når nu der ligger sne i haven igen.

fredag den 15. marts 2013

Smukke lotussager....

Jeg har længe drømt om lidt af min farmors lotusskatte, men hun har ikke ville af med dem.

Hun har flere gange kommenteret mine gule Lucie Kaas skål, og til hendes fødselsdag her i januar, købte jeg så en til hende og hun blev meget glad.

I dag da Storm og jeg var på et lille visit, forærede hun mig så hendes smukke grønne skål samt lidt tallerkner, da hun nu bruger den gule istedet. Juhuuu....

torsdag den 14. marts 2013

Påskesyslerier...

Jeg hygger lidt med små syede påskeharer og kyllinger, både på skolen med ungerne og lidt til herhjemme...

Lidt nye huspuder....

Lidt nye huspuder er blevet til, denne gang har Mette og jeg også leget lidt med grafisk stof. Min egen favorit er helt sikkert den lilla og grønne, tror der skal laves en lignende til min bænk herhjemme..

De er selvfølgelig at finde i Designkartellet og kan også bestilles på Mettekirkeskovjensen@gmail.com, de koster 199+porto.





onsdag den 13. marts 2013

Blå colditz.....

I går viste jeg lidt af min beskedne Lotussamling, her er det andet stel jeg samler på, nemlig blå colditz. Denne samling er der lidt mere af da det er lidt nemmere at få fat i og ikke helt så pebret i prisen.

Jeg elsker den skønne klare blå farve og det smukke mønster, samlingen er ved at være rimelig i størrelse, men søger dog stadig lidt mere, hvis nogen derude har noget de ønsker at bytte med så send mig endelig en mail på stormensmor@gmail.com.





Avesjov elefantpuder...

Så er der lidt nyt fra Avesjov, denne gang er det lidt skønne puder med de fantastiske sovetrine elefanter der er røget gennem symaskinen.

Puderne er kommet i Designkartellet og kan selvfølgelig også bestilles på mettekirkeskovjensen@gmail.com, de koster 275+porto




tirsdag den 12. marts 2013

Nyt hækleprojekt igang...

Så er der endnu et hækleprojekt igang. Denne gang er det et babytæppe i de skønneste farver og som ender med at få hvide kanter, glæder mig til at vise det færdige resultat.



Smukke smukke sager til samlingen...

Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker retro og er lidt af en samler, jeg samler blandt andet på det smukke blå lotusstel, som desværre er svært og dyrt at få fingrene i, men heldet var med mig får ikke så længe siden, og nu bor denne skønne skønne kande samt et par ekstra dybe tallerkner hjemme hos mig.

Jeg har i forvejen lidt af de flade, jeg har byttet med søde Marie, hvis nogen derude har noget de kunne tænke sig at bytte/sælge er jeg altid interesseret.




mandag den 11. marts 2013

Påskeæg med fugleakvareller....

Så er det blevet til lidt flere æg med hæklet kant, denne gang er det lidt af mine gamle akvareller af fugle, der er røget en tur igennem kopimaskinen og har fået en hæklet kant.

Hvad syntes i? Jeg er selv ret vild med dem, og der må nok laves lidt flere til værtindegaver her i påsken...

Hvis i selv har lyst at forsøge jer, finder i en DIY her hos Mette..

Lidt påskepynt til mirabellegrenene fra haven...

De sidste par dage har jeg igen haft gang i hæklenålen, jeg er ved at lave lidt påskepynt til de mirabellegrene jeg har taget ind fra haven, i håb om at kunne få dem til at blomstre. Jeg har lavet lidt æg i forskelligt smukt papir med hæklede kanter.

Hvis nogen skulle have lyst at forsøge sig kan en DIY findes her hos Mette. så har jeg også lavet et par af mine hæklede æg med skønne facetperler og der er flere på vej. DIY finder i her.



søndag den 10. marts 2013

Diy små hæklede påskeæg

Som lovet på Instagram, her kommer en lille DIY på mine små hæklede påskeæg. Glæder mig til at se hvad i får kreeret.

Opskrift lille hæklet påskeæg

Hækl 2 lm og hækl 4 fm i 1 lm

1omg: hækl 2 fm i hver m = 8m
2omg: hækl 1 fm i 1. m, 2 fm i 2. m gentag omgangen ud = 12m
3omg: hækl 1 fm i hver af de 2 første masker, 2 fm i 3. m gentag omgangen ud = 16
4omg: hækl 1 fm i hver m = 16
5omg: hækl 1 fm i hver af de 3 første m, 2 fm i 4. m gentag omgangen ud = 20m
6omg: hækl 1 fm i hver m = 20
7omg: hækl 1 fm i de 4 første m, 2 fm i 5. m gentag omgangen ud = 24
8-10omg: hækl 1 fm i hver m = 24
11omg: hækl 1 fm i de 2 første m, hækl 3.+4. m sammen gentag omgangen ud = 18m
12omg: hækl 1 fm i 1. m ,2. + 3. m sammen gentag omgangen ud = 12m

Put fyld i og hækl 2 m sammen til der er 4 m tilbage, bryd garnet og hæft ende.